Tips & Inspiratie

Tips voor het kopen van lingerie

Welke lingerie past bij jou?

Een setje lingerie kopen is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt. Er zijn talloze verschillende vormen, maten en kleuren. Je raakt niet uitgekeken op wat je allemaal in de winkels kunt vinden. Het is lastig om dan een keuze te maken. Het is in ieder geval wel een aanrader om lingerie te kopen in een winkel, en om deze niet te bestellen. Het is namelijk zeer belangrijk dat lingerie goed past.

Lingerie kopen
Voor je alle winkels met lingerie af gaat is het verstandig om eerst jouw eigen maten te laten meten, of om deze zelf op te meten. Er zijn verschillende lingeriewinkels die jou kunnen helpen om de goede maten te vinden. Zij weten precies wat voor maat jij nodig zal hebben. Het is algemeen bekend dat 85% van de vrouwen de verkeerde beha maat draagt. Je borsten hebben goede ondersteuning nodig, en een slechte beha gaat jou hierbij niet helpen.

Als je eenmaal de maten correct hebt kun je op zoek gaan. De trends van dit jaar laten bijna alles toe. Vooral zwart is enorm populair. Kies wel voor een setje die bij jou past. Koop niet iets waar je zelf niet tevreden over bent, of omdat je niets beters kunt vinden. Je kunt bij een lingeriewinkel vragen welke soort beha goed bij jouw borsten zullen passen. Wees niet verlegen, maar vraag om advies.

Trends
De lingerietrends zijn dit jaar eigenlijk heel makkelijk. Alle felle kleuren zijn perfect, maar vooral zwart zal goed zijn. Zwart met kant is perfect voor dit najaar. Ook zwart ondergoed met kant is prima. Ook als je niet van strings of hipsters houdt, kun je toch prachtig ondergoed vinden met kant. Zwart is een veilige kleur en past overal bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *