Tips & Inspiratie

Tips voor het kopen van lingerie

Sexy lingerie voor de zwangerschap

Wanneer je zwanger bent moet je dan per se saai ondergoed aan? Misschien was dat tien jaar geleden zo, maar tegenwoordig is zwangerschapsondergoed net zo sexy als je gewone lingerie.

Voel je sexy
Hou je van sexy lingerie, dan kun je tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld terecht bij HOTmilk. Dit lingeriemerk is gespecialiseerd in het ontwerpen van comfortabele lingerie die ook nog eens supersexy. En na de bevalling kies je bijvoorbeeld voor een voedingsbeha van dit hippe merk. Voel je op en top vrouw, juist tijdens alle maanden van je zwangerschap.

Zachte hemdjes
Tijdens de zwangerschap is het vaak lastig om nachthemdjes en onderhemdjes te vinden die over je buik vallen. Lingeriemerk Petit Amour heeft vooral deze zachte, elastische hemdjes in het assortiment. Je kunt ze ’s zomers zelfs als bovenkleding dragen door de leuke kleuren en vrolijke patronen.

Fris & vrolijk
Zijn mooie patronen en vrolijke kleurtjes echt iets voor jou? Dan heeft Bonprix de zwangerschapslingerie die je zoekt. Trendy, fris en vrouwelijk dat zijn de sleutelwoorden van de voedingsbeha’s en heupslips. Deze broekjes sluiten zich mooi en comfortabel om je buik, zonder te knellen.

Kleurrijk & trendy
Uiteraard zijn er nog meer merken met sexy lingerie voor tijdens je zwangerschap. Kies een merk wat bij je past, ook qua kleur of patronen. Daarnaast is het goed om de beha en broekjes te passen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *