Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

Rosa Faia Beautifull

Rosa Faia Beautifull is een aparte lijn van het lingerie- en modemerk Anita. Speciaal voor de vrouw die er geen bezwaar tegen heeft om zowel cupmaat als pasvorm goed uit te laten komen.

Modisch, grafisch of sensueel
De collectie Rosa Faia Beautifull bevat verschillende series die variƫren van modisch en elegant tot sportief en grafisch. Ook sensuele en verleidelijke mode met rekbaar kant in zachte pasteltinten is in de uitgebreide collectie te vinden. Alle lingerie van Rosa Faia Beautifull is verkrijgbaar in cup A t/m cup I, wat betekent dat ook vrouwen met een grote maat bij dit merk terecht kunnen. Er zijn prachtige beugelbody?s in de kleur zwart maar ook heupslips, hipsters en tailleslips in roomwit met een decoratieve kanten versiering.

Schoonheid en ondersteuning
De beha?s van Rosa Faia Beautifull zijn de perfecte combinatie van schoonheid en ondersteuning. De mooie modellen zijn gemaakt van aangename microvezels die je figuur goed tot zijn recht laten komen. Voor de praktische en sportieve vrouw zijn er beha?s voor iedere dag met goede ondersteuning en een gladde cup. De gladde slips in de diverse modellen passen hier natuurlijk prima bij. Ook de romantische vrouw kan bij Rosa Faia Beautifull terecht voor prachtige beha?s en slips die zijn afgewerkt met kant en strikjes.

Shapewear
Voor vrouwen die onzeker zijn over buik en benen heeft Rosa Faia Beautifull speciale shapewear ontwikkeld. Onzichtbaar onder strakke kleding en toch zonder die vervelende randjes boven de broeklijn of langs de behabandjes. De shapewear van Rosa Faia Beautifull is verkrijgbaar in drie verschillende kwaliteiten. Een lichte comfortabele ondersteuning voor net dat kleine beetje extra, stevige ondersteuning als er iets meer nodig is, en maximale ondersteuning in de vorm van corseletten. Het spreekt voor zich dat al deze shapewear zorgvuldig is afgewerkt met zachte elastische randen of decoratief elastisch kant.

Comments are disabled.