Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

Pleasure State

Het komende lingerieseizoen staat in het teken van mooie uitgewerkte patronen en verleidelijk kant. Of het nu gaat om functionele ontwerpen in grotere maten of opvallende designs zonder functie, de lingerie mag gezien worden. Het in Nederland nog onbekende merk ‘Pleasure State’ is daar een mooi voorbeeld van. Lingeriesetjes van dit modemerk zijn stuk voor stuk opvallend sensueel en in vele maten verkrijgbaar.

Vier verschillende collecties
‘Pleasure State’ heeft vier uitgebreide collecties, variĆ«rend van een White label tot Couture, VIP en MyFit. Het spreekt voor zich dat het assortiment Couture is gevuld met de meest opvallende en uitgewerkte lingeriesetjes. Van kanten stringslips tot prachtige bustiers die ook nog dienst kunnen doen als topje. Heel anders dan het assortiment MyFit, dat voornamelijk praktisch, glad en felgekleurd is.

Ook voor grotere maten
Speciaal voor de wat grotere maten is er een mooi assortiment VIP lingerie. Deze beha’s gaan tot en met cup G, en dat in combinatie met prachtige heupslips met veel kant. De collectie White label is het grootste en speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Praktisch en verleidelijk met een ruime keuze in beha?s, slips, onderjurkjes, babydolls en zelfs jarretels.

Vogue
Momenteel staat het lingeriemerk ‘Pleasure State’ flink in de belangstelling. Uiteraard worden alle reclame- en marketingtechnieken uit de kast getrokken om goed in beeld te komen. De mode van ‘Pleasure state’ is gespot in de Vogue en gezien op de Britomart Fashion Sessions. Nicole Kidman, Selena Gomez en Catherine Zeta Jones zijn alvast fan van dit mooie merk. Wil je ook graag zo’n mooi setje lingerie? Kijk dan eens bij de Wehkamp of bestel ‘Pleasure State’ online op http://www.pleasurestate.com.au.

Comments are disabled.