Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

Marlies Dekkers

Haar motto is ‘durf te zijn’, en dat zien we in haar lingerieontwerpen terug. De mooie en vooral vrouwelijke lingerie is baanbrekend en voorzien van leuke en opvallende details. Natuurlijk is iedere vrouw bekend met de accentuerende bandjes waar concurrent Sapph maar al te graag mee vandoor wilde gaan. Na de nodige aandacht in de pers is de rechtszaak uiteindelijk geschikt zodat beide bedrijven weer samen door een deur kunnen.

‘Spiderbra’

Behalve de bekende ‘spiderbra’ met verschillende bandjes rond de cup en decollet√© heeft Marlies nu ook de secret spider set in haar collectie. Gebaseerd op de bekende trilogie ‘fifty shades of grey’ is het te begrijpen dat deze beha niet geschikt is om te dragen tijdens het sporten. De nieuwste modellen beha’s van dit seizoen zijn vooral kleurig en te combineren met diverse modellen slips.

Altijd op voorraad

Op de website van Marlies vind je onder het tabblad ‘Always available’ een mooi overzicht van haar meest verkochte artikelen. Prachtige beha’s, slips en strings in de kleuren, zwart, champagne en tulpenrood. Tot mijn verbazing kom ik ook nog een verleidelijk short tegen die bijna verkocht zou kunnen worden als tailleslip.

Extra

Marlies vindt sensualiteit belangrijk en pikt graag een graantje mee van de hype rondom het bekende boek van E.L. James. Behalve spannende voorwerpen zoals massageringen en vibrators verkoopt ze ook ijsblauwe nagellak in ‘one size’. Deze nagellak is perfect te combineren met een ijsblauw zijden sjaaltje die groot genoeg is om een flinke knoop in te leggen.

 

Sale

In de sale vinden we mooie artikelen voor kleine prijsjes. De rode lingeriesetjes met een winters printje vallen meteen op. Dat Marlies haar ontwerpen graag compleet maakt wordt nu wel heel duidelijk. Deze lingerie kan namelijk gecombineerd worden met gebreide ‘snowglobe’ artikelen zoals een flinke sjaal, beenwarmers en een heerlijk warm mutsje.

 

Bron afbeeldingen: Spiderbra, Sjaaltje, Beenwarmers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *