Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

Marilyn

De nieuwe collectie van Marilyn staat weer online en is bij de Wehkamp goed te bekijken en eenvoudig te bestellen. Dit fijne merk weet wat een jonge vrouw graag wil en de collectie is daar dan ook op afgestemd. Jeugdig, vrolijk en in mooie kleurtjes zodat het onder je dagelijkse outfit wel goed zit. Marilyn verkoopt behalve ondermode ook nachthemden, pyjama’s, badjassen, hold-up kousen en panty’s.

Nieuwe modellen
Er zijn weer leuk nieuwe lingeriesetjes die je zelf kunt samenstellen. Er is de keuze uit de kleuren zwart/wit, mintgroen/marine of zwart/fuchsia. De beugelbeha’s passen perfect bij de mooie en romantische hipsters en strings in dezelfde kleurencombinatie. De beugelbeha’s zijn afgewerkt met een mooie kanten rand. De stof is sterk en bevat veel polyamide in combinatie met een flink percentage elasthan voor comfortabel draagplezier.

Corrigerend ondergoed
In de nieuwe collectie van Marilyn vinden we ook corrigerende slips, shorts en hemden. Ondergoed dat goed aansluit, niet knelt en corrigeert op de kritieke plaatsen blijft een gewild artikel. Gewoon onder een spijkerbroek of onder dat mooie jurkje als je naar een feestje gaat. Ondermode van Marilyn is altijd voordelig geprijsd en verkrijgbaar in de meest gangbare maten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *