Tips & Inspiratie

Tips voor het kopen van lingerie

Lingerie van 2013

Het najaar komt er weer aan en dit betekent uiteraard ook dat er allerlei nieuwe trends zijn op het gebied van lingerie. Natuurlijk is het altijd belangrijk om lingerie te dragen waarin jij je lekker voelt. Gelukkig kan er dit najaar een heleboel. Hierdoor is er altijd wel iets voor jou waarbij je toch nog in de mode bent met jouw lingerie.

Trends
Ten eerste is kant op dit moment een van de beste dingen die je kunt kiezen. Vaak zijn dit beha’s met een gladde stof. Hierover zit kant met allerlei soorten kleuren, naar jouw keuze. Zwart is hiervoor het meest populair en past helemaal bij de lingerietrends van dit najaar.

Ook qua kleuren kan er een heleboel dit najaar. Vooral de felle kleuren en zwart zijn altijd goed. Als je wil kiezen voor een veilige kleur is zwart dus zeker een aanrader. Maar als je felle kleuren kiest zit je ook goed. Denk daarbij vooral aan knalroze bijvoorbeeld. Ook warme kleuren zijn een aanrader dit najaar. Eigenlijk is het zelfs moeilijk om iets te kopen wat niet goed zou zijn. Gelukkig heb je hierdoor zoveel keus en vind je altijd wel iets dat bij jou past, en in de mode is.

Korset
Het korset is weer helemaal terug. Deze is natuurlijk sexy en zorgt ervoor dat je figuur er prachtig uitziet. Ook bij een korset is kant een van de beste dingen om te kiezen. Bij een korset zie je, net als bij de beha’s, een gladde stof met kant erover heen. Een felle of rustige kleur kan allemaal dit najaar.

Wil jij er wel modieus uitzien in je lingerie maar wil je niet te opvallend zijn? Bij zwarte tinten zit je altijd goed. Dit ga je erg veel zien dit najaar.

Comments are disabled.