Tips & Inspiratie

Tips voor het kopen van lingerie

Functionele lingerie

Lingerie is ondermode, en ondermode mag behalve mooi ook best functioneel zijn. Tijdens het sporten dragen we graag stevige ondermode die functioneel is maar niet in alle bewegingen beperkt. Onder een strak jurkje dragen we graag lingerie die ervoor zorgt dat het jurkje glad aansluit en er geen rolletjes of kneepjes zichtbaar zijn.

Sport-lingerie
Wat voor maat je ook draagt, er is altijd een beha te vinden die past bij de sporten die je beoefend. Van een zachte soepele kwaliteit met een lichte ondersteuning tot sportbeha’s die ervoor zorgen dat je borsten goed zijn ingepakt en daardoor niet in de weg zitten tijdens het sporten. Sportbeha’s zijn voor iedere vrouw van belang, of je nu kleine of grote borsten hebt, tijdens het sporten hebben ze steun nodig om te voorkomen dat je huid gaat uitrekken en er pijnklachten ontstaan. Sportbeha’s zijn gemaakt van een vochtregulerende stof die ervoor zorgt dat het zweet snel wordt afgevoerd zodat je huid langer droog blijft. Tegenwoordig zijn er modellen sportbeha’s te koop die zo mooi zijn dat je ze bijna als top kunt dragen. In trendy kleuren en uitvoeringen vaak ook samen met een bijpassende aansluitende slip te koop. Op www.kiesdejuistesportbh.nl kun je veel informatie vinden en een vragenlijst invullen voor een persoonlijk advies.

Corrigerende lingerie
Ook als je slank bent kun je last hebben van kleine tekortkomingen, een rolletje in de taille of vetkussentjes op je bovenbenen. In een stevige spijkerbroek valt dit niet op, maar wanneer je goed voor de dag wilt komen in een getailleerd jurkje is het misschien toch nodig om hier even aandacht aan te besteden. Er bestaat ondermode die corrigeert, en precies op die plaatsen waarvan je vind dat het nodig is. Er zijn broekjes die voornamelijk de buik corrigeren, maar ook hele hoge broeken met pijpen tot de knie. Kies de corrigerende ondermode bij de kleding die je wilt dragen zodat je goed voor de dag komt. Voor het bestellen eerst je maten goed opmeten, en wanneer je twijfelt kies dan de grootste maat, je moet ten slotte wel kunnen blijven ademhalen. Op de site van Trinny en Susannah is een ruime collectie corrigerende lingerie te vinden, en wanneer je er niet uitkomt is het mogelijk om advies te vragen via de Live Chat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *