Tips & Inspiratie

Tips voor het kopen van lingerie

Feestelijke lingerie

Met de feestdagen voor de boeg vraagt lingerie om extra aandacht. Een mooi nieuw rokje over een oude comfortabele tailleslip is toch een vreemd idee. Net als een klassiek zwart mouwloos jurkje over een witte katoenen hemd. Lingerie stem je af op je outfit en pas je voor de aankoop. Alleen dan weet je zeker dat je er perfect uitziet in je nieuwe kleding.

Shapewear
Even los van de graatmagere modellen die we vaak in de modebladen zien staan mogen we er vanuit gaan dat iedere vrouw zo haar eigen probleemzone’s heeft. Voor de een is dat een rolletje in de taille en voor de ander zijn dat dikke bovenbenen. Gelukkig is er tegenwoordig voldoende keuze in mooi ondergoed met een ‘shapend’ effect.

Maatje minder
Een aansluitend hemdje onder die nieuwe partydress zorgt ervoor dat de stof soepel valt waardoor je er al snel een maatje slanker uitziet. Er zijn hemdjes die wel de rug bedekken maar niet de borsten waardoor het shape-effect vooral plaatsvindt op de buik. Voor veel vrouwen is een hoge tailleslip die reikt tot aan het borstbeen ook een goede keus.

Gewoon mooi
Het oog wil ook wat, en als die feestelijk jurk uitgaat is het prettig als je er daarna ook nog leuk uitziet. Mooie ondersteunde lingerie kan heel verleidelijk zijn en is gelukkig in allerlei kleurtjes te koop. In dit geval is het beter om niet te kiezen voor een sportbeha. Een mooi romantisch setje met kant en glanzende details maakt het toch net even bijzonder.

Nachthemd, duster of negligé
Misschien ga je met de komende feestdagen wel een weekendje weg, je zult zeker de enige niet zijn. Vergeet je dan niet om wat extra aandacht aan je nachtgoed te besteden. Natuurlijk kun je dat mooie hemdje afstemmen op de lingerie die je draagt. Net als een duster of badjas is dit artikel onmisbaar als je van huis bent.

Bron foto

Comments are disabled.