Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

Esprit nieuwe collectie

De nieuwste serie lingerie van Esprit is gemaakt van zachte rekbare stoffen en afgewerkt met een glanzende satijnen rand. Heel geschikt voor dames met een cupmaat tot en met 85 C, en bovendien onderling perfect met elkaar te combineren. Geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook erg mooi en verleidelijk om te zien.

Grijs
Esprit heeft ervoor gekozen om deze serie in een zilvergrijze kleur te vervaardigen. Deze kleur is altijd goed te combineren en zal niet snel zichtbaar zijn onder lichte kleding. Bovendien voeren pasteltinten de komende zomer de boventoon, en zilvergrijs past daar natuurlijk prima bij. Het mooie hemdje kan indien nodig ook ‘single’ worden gedragen.

Beha’s in verschillende uitvoeringen
De beha’s zijn er in verschillende uitvoeringen zodat iedere vrouw haar eigen keuze kan maken. Een gewatteerde beha met beugel geeft meer stevigheid, maar een beha zonder beugel biedt meer comfort. Ook de bijpassende slips zijn er met en zonder kant, als superzachte string of toch gewoon als short.

Negligé
Onder een jurkje of gewoon casual thuis is de superzachte en rekbare negligé prettig in gebruik. Vind je deze negligé toch te gewoon, dan kun je ook kiezen voor sexy negligé van doorschijnende tule met kant. Combineer deze zilvergrijze lingerie met de nacht- en loungekleding van Esprit in dezelfde kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *