Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

Esprit Lingerie

Het duurde even, maar eindelijk heeft ook Esprit de Nederlandse vrouw ontdekt. Een Nederlandse vrouw heeft over het algemeen meer rondingen die een goede verpakking noodzakelijk maken. Behalve de high waist jeans voor ronde heupen, heeft Esprit nu ook een mooi assortiment trendy beha’s in grote cupmaten.

Beugelbeha
De nieuwe beugelbeha’s zijn een echte verrassing en zien er bijzonder verleidelijk uit. De cups zijn gewatteerd voor voldoende steun, en de beha sluit met extra brede bandjes en een haakjessluiting. Door het gebruik van contrastkleurige kant en stretchy materiaalmixen steunt de beha voldoende om voor een sexy decolleté te zorgen. De mooie nieuwe beugelbeha’s kunnen perfect gecombineerd worden met een van de bijpassende slips.

Kerst
Speciaal voor de komende feestdagen heeft Esprit een leuk assortiment lingerie samengesteld. De lingerie is verleidelijk, en laat veel huid zien. Behalve beha’s en slips vinden we hier ook een flink aantal hemdjes met kant, glitters en tule. Kies je liever voor een warme winterpyjama dan kun je ook bij Esprit terecht. Warme flanellen pyjama’s in een kerstrode ruit gecombineerd met tule en kant. Heel bijzonder, en toch lekker warm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *