Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

Elomi

Prachtige lingerie voor vrouwen met een vol figuur
Het merk Elomi is nog niet zo bekend in Nederland, maar de prachtige lingerie is er zeker niet minder om. Elomi is een zusje van het merk Freya dat wel vaker wordt gesignaleerd in de diverse lingeriezaken en webshops. Elomi maakt lingerie voor vrouwen met een beetje extra, en de pasvorm en kwaliteit is altijd bijzonder goed.

Verrassend mooie badmode
De nieuwste collectie van Elomi valt op door de prachtige kleurtjes. Delfts blauw, zilvergrijs of toch liever gewoon wit? Met lingerie van Elomi komt je figuur altijd goed uit en kun je een mooie combinatie maken van een beha met slip. Elomi heeft ook verrassende badmode in de collectie. Mooie opvallende modellen met net dat beetje extra.

Fuchsia roze
Heb je een vol figuur, en draag je een grote maat? Dan hoef je met saai geen genoegen meer te nemen. Elomi heeft ook prachtige setjes is helder fuchsia roze, of romantische combinaties met kant en borduursels. Omdat dit merk niet overal te koop is moet je misschien eventjes zoeken naar de juiste webshop of winkel bij jou in de buurt.

Als tip geef ik hierbij 2 adressen waarbij lingeriemode van Elomi te bestellen, te bekijken en/of te passen is. www.annadiva.nl, en www.biglingerie.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *