Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

BON’A PARTE- Lingerie met een Deens design

Het Scandinavische merk BON’A PARTE heeft ook voor het nieuwe seizoen weer een prachtige collectie lingerie met een geheel eigen Deens design. In deze mooie collectie zien we veel prachtige kantjes en zachte comfortabele stoffen met fijne bloemetjes.

Sport beha
Jammer dat BON’A PARTE maar één model sport beha in het assortiment heeft. Het is een degelijk en sterk model in de kleuren wit en zwart. De voorgevormde cups zijn volledig gevoerd met katoen. Deze beha geeft veel steun is gemaakt van een goede kwaliteit microfiber.

Romantisch uiterlijk
BON’A PARTE heeft een mooi assortiment voorgevormde beha’s met een fibervulling. Deze unieke modellen zijn stuk voor stuk met veel zorg in elkaar gezet en netjes afgewerkt. De zachte bloemetjes stoffen en de mooie kanten afwerking zorgt voor een lieve uitstraling.

Dubbele stof
Wanneer je een voorgevormde beha met fibervulling niet prettig vindt, heeft BON’A PARTE ook een flinke collectie beha’s die zijn gemaakt van een dubbele stof. Door deze dubbele stoflaag van zacht elastische microfibers hebben deze comfortabele modellen een perfecte pasvorm.

Slips/shorts
Natuurlijk zijn er bij deze prachtige beha’s ook mooie slips en shorts te koop om je lingeriesetje compleet te maken. Mooi zacht elastische kwaliteiten met veel kant- en borduurwerk die verkrijgbaar zijn in verschillende modellen. Van stringslip tot short.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *