Tips & Inspiratie

Lingerie Merken

Anita: lingerie voor iedere vrouw

Lingerie van het merk Anita is er echt voor iedere vrouw. Of je nu op zoek bent naar sensuele mode in een klein maatje, zwangerschapslingerie of sportieve ondersteuning. De jarenlange ervaring van Anita, de veelzijdigheid en de goede verkrijgbaarheid heeft ervoor gezorgd dat dit merk onder vrouwen heel populair is. Voor iedere vrouw en voor elke leeftijdsfase zorgt Anita voor passende ondermode in de nieuwste trends.

Materialen

Anita maakt gebruik van de nieuwste generatie stoffen die speciaal zijn ontwikkeld om het vrouwelijke figuur op de juiste manier te ondersteunen. Luchtige microvezel en katoen- en zijdemixen in combinatie met fijn kant en luxe borduursels. Deze nieuwe materialen zorgen voor een luxe uiterlijk en staan garant voor veel draagplezier. Sportieve ondermode van Anita is zoveel mogelijk naadloos afgewerkt voor een aangenaam draagcomfort.

Badmode
Behalve ondermode heeft Anita ook een mooie collectie badmode gemaakt van hoogwaardige elastische materialen. De goede pasvorm zorgt voor een goed figuur zonder te knellen. In de badmode collectie van Anita vind je behalve badpakken en bikini’s ook tankini’s en mooie pareo’s en sarongs om mee te combineren. Dit jaar heeft Anita voor het eerst ook prachtige zomerse tunieken die goed te combineren zijn met de badmode.

Zwangerschapslingerie en -badmode
De collectie zwangerschapscollectie van het merk Anita is heel compleet en trendy. Behalve ondermode in de nieuwste kleurtjes is er ook een complete serie comfortabele en praktische nachtmode. Voedingsbeha’s in diverse kleurtjes en uitvoeringen kunnen gecombineerd worden met lage of hoge broekjes met of zonder rugondersteuning. Ga je graag zwemmen tijdens je zwangerschap, dan kun je in de badmode van Anita prima voor de dag komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *