Tips & Inspiratie

Tips voor het kopen van lingerie

10 Tips voor het online kopen van lingerie

1. Lekker online vergelijken en shoppen

Op het internet vind je vele sites waar je online lingerie kunt kopen. Zoek je een specifiek merk, bezoek dan meerdere sites die hetzelfde merk voeren. Vaak hebben de verschillende sites verschillende collecties of voorwaarden. Een beetje surfen is leuk en loont .

2. Thuiswinkel.org?

Let als je op internet bestelt op de voorwaarden. Hoe kun je betalen, wat zijn de mogelijkheden om je lingerie terug te sturen, etc. Een winkel die bij thuiswinkel.org is aangesloten is doorgaans betrouwbaar en heeft ook goede consumenten voorwaarden.

3. Meeste vrouwen dragen verkeerde bh

Wat is voor jou een passende bh of bikini? Erg belangrijk om dat te weten, zeker op internet, omdat retourneren soms geld kost. Uit onderzoek blijkt sowieso dat veel vrouwen een verkeerde cupmaat bh dragen. Ken dus je maten, maar weet ook hoe een bepaald merk qua cupgrootte uitvalt.

4. Verzendwijze; pakketje of brievenbus post

Bij online verzending zijn er meestal twee opties. Je krijgt een pakketje afgeleverd aan huis. Je moet dan thuis zijn en verzending is wat duurder. Andere optie is dat het per brievenbus post wordt bezorgd. Het is goedkoper en je hoeft voor de bezorging niet thuis te blijven.

5. Facebook pagina’s

Vind je een bepaald merk leuk? Meestal zijn er op internet ook Facebook pagina’s over dat merk. Word fan en je blijft op de hoogte over je favoriete merk. Soms krijg je op Facebook ook speciale kortingen als je fan bent.

6. Abonneer je op nieuwsbrieven

Wil je sowieso niets missen van de nieuwste collecties en aanbiedingen? Abonneer je dan ook op de nieuwsbrief van je favoriete sites. Je bent dan meestal als eerste op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe collecties.

7. Hebbe, hebbe. Wees er op tijd bij!

Lingeriewinkels hebben vaak een vaste collectie die het hele jaar door goed te krijgen is. Daarnaast zijn er seizoensproducten die ook voor de winkels niet meer bij te bestellen zijn als ze uitverkocht zijn. Wil je zeker zijn dat je het mooiste setje hebt, bestel dan vroegtijdig en wacht niet op de uitverkoop wanneer je maat er niet meer bij zit. Zoek je voor 2012 leuke bikini idee├źn kijk dan op bikini 2012.

8. Laat hem meekijken

Over smaak valt niet te twisten, maar in Nederland dragen veel vrouwen een niet bijpassende slip bij de bh. Ook leuk voor je partner als het setje compleet is en op internet kan hij prima meekijken als je je keuze bepaald!

9. Speciale wensen, speciale oplossingen

Het mooie van internet, er is voor elk wat wils en niet alleen de gangbare lingerie die je in de winkelstraten vindt. Heb je een grote cupmaat, of zoek je specifiek bruidslingerie of juist die ene kleur? Op internet zijn gespecialiseerde winkels die je kunnen helpen. Gewoon even googlen.

10. Houd lingerie mooi

Tenslotte. Ook op internet, net als in een winkel zijn pasvorm en kwaliteit van belang. Je kunt steeds meer reviews vinden op internet over wat anderen van een merk vinden. Lees ze en je weet wat je koopt. En houd je lingerie ook na aankoop mooi. Kijk dus ook even naar het wasvoorschrift voordat je besteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *